15 Ocak 2016 Cuma

MİA ORGANİCAL KOZMETİK (Organik Kozmetik)

Herkese Merhabalaar :)

Bugün sizlere bir organik kozmetik markasından bahsedeğim. Başlıktan da gördüğünüz üzere bu marka Mia Organical.Bu firma ve ürünleri hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.
 
Öncelikle sizlere organik kozmetik ne demek bundan bahsetmeliyim sanırım.
Organik Kozmetik:Herhangi bir kimyasal işleme maruz kalmadan, insan sağlığı ve ekolojik denge temel prensip kabul edilerek yetiştirilen ve her aşaması kontrollü hammaddelerin bir araya getirilmesiyle sağlık ve güzellik sağlayan kişisel bakım ürünleridir.
Yani aslında hepimiz biliyoruz ki kendi sağlığımız açısından doğala en yakın ürünleri kullanmalıyız. Mia Organical de bize bu konu hakkında yardımcı olmaya çalışan bir firma ve sadece bu sebeple bile takdir edilmeli bence.

 Bu firmayla #merveilekisamerhaba etkinliğinde tanıştığımı belirtmeliyim. Bizlere denememiz için harika bir paket gönderdiler.Paketin içeriğinde ayak kremi, el kremi, göz kremi, gündüz kremi, gece kremi, tonik, temizleyici, şampuan, saç kremi, body lotion,  %100 saf argan yağı ve saç vücut bakım serumu bulunuyor. Bu paket sayesinde birçok ürünlerini deneme şansı bulduk ve bu paket umarım her firmaya örnek olur :)
 Gelelim ürünlere...
 Ürünlerle ilgili ilk söylemek istediğim şey kokularının kötülüğü. Gerçekten özellikte yüze uygulanan ürünlerde koku çok rahatsız edici olabiliyor.Kokuya hassasiyetiniz varsa bu konuyu göz ardı etmeyin derim.Koku neye benziyor derseniz bence karton :)

Şampuan: İlk yıkamada köpürmüyor ki bu doğal içerikli ya da organik her şampuanın sorunu. İkinci yıkamada köpürmesi fena değildi.Saçımı tam olarak temizlediğini hissetmedim ve saçlarımı inanılmaz sertleştirdi.
Saç Kremi: Şampuanın sertleştirdiği saçımı yeterince yumuşatmadı ve saçımın açılmasına, kolayca taranmasına yardımcı olmadı.
Body Lotion: Kokusu diğer ürünlere göre daha hafif ve kullanılabilirdi.Yapısı, yumuşatması, verdiği nem ve bıraktığı his güzeldi ancak malesef emilmeyle ilgili sıkıntılı bir ürün.
*El Kremi: Yapısı inanılmaz güzel ne çok katı ne de çok sıvı.Hemen emiliyor ve elde kadifemsi bir his bırakıyor.Elleri de yumuşacık yapıyor.
*Ayak Kremi: Bu firmaya ait en favori ürünüm bu sanırım. El kreminde bahsettiğim tüm özellikler bunda da geçerli. Ve banyodan sonra bu kremi sürüp çoraplarınızı giyerseniz geceyi o şekilde geçirdikten sonra ertesi gün bebek gibi ayaklara uyanmanız olası. Bunu da söylemeden geçmemeliydim bence :)
Temizleyici: Malesef en önemli işlevi olması gereken temizlemeyi yapmıyor.Köpürmüyor ve ben bu tarz temizleyicileri sevmiyorum.Ben sabahları yüzümü yıkarken kullandım. Böyle bi kullanım için idare eder.
Tonik: Bir işlevini görmedim, göremedim malesef.Sıradan bir tonikti ve kullandım ama bence bir işe yaramıyor.
Gece Kremi: Biraz yapış yapış bir ürün ve ben bu tarz ürünlerden hoşlanmıyorum. Benim yüzümde beyaz beyaz kalıntı yaptı bu yağlı bir cilde sahip olduğum için olabilir o yüzden bir şey diyemeyeceğim.Ama güzel nem verdiğini de söylemeliyim.
Gündüz Kremi: Gece kremine göre yapısı daha güzel ama yine birazcık yapış yapışlık var. Gündüz için yeterli nemi bence sağlıyor ama bunun orta yaşlı ve kuru ciltli insanlar için yeterli olacağını sanmıyorum.
*Göz Kremi: Sürünce jelimsi bir yapıya dönüşüyor ve ben bu durumu çok sevdim.Emilme hızı çok güzel.Çok az yapışıklık hissi bırakıyor ama bunu ihmal edebilirim.20'li yaşlar ve sorunsuz göz çevresi için bence yeterli nemi ve bakımı sağlıyor.
%100 Saf Argan Yağı: Henüz kullanmaya kıyamadım.Kullanır kullanmaz bu yazıyı güncelleyeceğim :)
Saç ve Vücut Bakım Serumu: Bu ürünü de henüz kullanamadım.Kullanır kullanmaz bu yazıyı güncelleyeceğim :)

Yukarıda tüm ürünlerle ilgili yorumlarımı paylaştım.Başlarında yıldız işareti (*) olanlar beğendiğim ve tekrar kullanmak isteyeceğim ürünler.Umarım sizlere organik kozmetik, Mia Organical ve bu ürünler hakkında fikir verebilmişimdir.

Merak ettiklerinizi sormayı ve yorum bırakmayı unutmayın :)

Vakit ayırıp okuduğunuz için çoook TEŞEKKÜRLER :)

2 yorum:

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık canım çok güzel bir yazı olmuş blogunu takibe aldım.bende bloguma beklerim:)

    YanıtlaSil